مجله خبری

نحوه استفاده صحیح از ظروف ملامین.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:39

نحوه استفاده صحیح از ظروف ملامین.

سعی نمایید از ظروف ملامین برای کارهایی نظیر خرد نمودن سبزی، گوشت و حتی بریدن میوه استفاده ننمایید، زیرا در این حالت ممکن است چاقوی تیز به...

ادامه...
نحوه شستشوی ظروف ملامین.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:36

نحوه شستشوی ظروف ملامین.

شستشوی ظروف ملامین نباید توسط سیم ظرف‌شویی یا دیگر اجسام خشن صورت گیرد، زیرا به کارگیری این وسایل موجب آسیب پوشش خارجی ظروف ملامین گردیده...

ادامه...
ضخامت ظروف ملامین استاندارد.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:33

ضخامت ظروف ملامین استاندارد.

ضخامت این ظروف بر اساس ظرفیت آن ها تعیین می‌گردد. حداقل ضخامت ظروفی که ظرفیتی کمتر از 100 میلی لیتر دارند، 8/1 میلی‌متر و حداقل ضخامت ظروفی که...

ادامه...
شناخت ظروف ملامین استاندارد.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:30

شناخت ظروف ملامین استاندارد.

ظروف غذاخوری ملامینی باید دارای سطحی صاف، یکنواخت و براق بوده و گلیزر(لعاب مخصوص ملامین) تمام سطح ظرف را پوشانده و فاقد عیوب زیر باشد: آثار...

ادامه...
تاریخچه ظروف ملامین.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:25

تاریخچه ظروف ملامین.

ملامین اولین بار در حدود 45 سال پیش در ایتالیا ساخته شد و حدود 30 تا 35 سال پیش به ایران راه یافت. با افزایش توجه مصرف‌کنندگان به استفاده از این...

ادامه...
نسل جدید ظروف ملامین
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 12:18

نسل جدید ظروف ملامین

مزایای استفاده از ظروف استاندارد ملامین در مقایسه با سایر ظروف نظیر چینی و فلزی و لعابی.

ادامه...