مزایای استفاده از ظروف استاندارد ملامین.
بر اساس استاندارد شماره 612، مواد اولیه مورد مصرف در ساخت ظروف ملامین غذاخوری میتوانند شامل رزین ملامین، آلفا سلولز، پیگمانها بوده و حداکثر تا 5 درصد وزن محصول از سایر مواد افزودنی مجاز و مندرج در استاندارد ملی ایران به شماره 131 باشد.مواد به کار رفته و نحوه ساخت این ظروف باید به گونهای باشد که هنگام استفاده عادی از آنها در منزل و سایر مراکز، ترکیبات موجود در این ظروف وارد مواد غذایی نشوند و در صورت ورود به ماده غذایی، مقدار آن در حدی باشد که سلامتی را به خطر نیندازد.