مزایای استفاده از ظروف استاندارد ملامین.

مزایای استفاده از ظروف استاندارد ملامین.

بر اساس استاندارد شماره 612، مواد اولیه مورد مصرف در ساخت ظروف ملامین غذاخوری می‌توانند شامل رزین ملامین، آلفا سلولز، پیگمان‌ها بوده و حداکثر تا 5 درصد وزن محصول از سایر مواد افزودنی مجاز و مندرج در استاندارد ملی ایران به شماره 131 باشد.مواد به کار رفته و نحوه ساخت این ظروف باید به گونه‌ای باشد که هنگام استفاده عادی از آنها در منزل و سایر مراکز، ترکیبات موجود در این ظروف وارد مواد غذایی نشوند و در صورت ورود به ماده غذایی، مقدار آن در حدی باشد که سلامتی را به خطر نیندازد.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد