شناخت ظروف ملامین استاندارد.
ظروف غذاخوری ملامینی باید دارای سطحی صاف، یکنواخت و براق بوده و گلیزر(لعاب مخصوص ملامین) تمام سطح ظرف را پوشانده و فاقد عیوب زیر باشد:
آثار فرو رفتگی ناشی از فشار، وجود رگههای مربوط به زود سخت شدن مواد، وجود قسمتهای ذوب نشده، وجود مواد خارجی که در ظرف مشاهده شوند، تیز بودن لبهها، تاب داشتن، قرینه نبودن ظروفهای دارای شکل منتظم، وجود تاول در سطوح ظرف، پخش رنگ و پررنگی اطراف گل نسبت به بقیه سطح ظرف، تنظیم نبودن تزیین ظرف، عدم توزیع یکنواخت مواد در کل ظرف.